Restaurant The SunSet Ameland

Restaurant The SunSet Ameland

Oranjeweg 61, 9161 CB Hollum
4/5

Op het uiterste westpuntje van Waddeneiland Ameland vind je Beachclub The Sunset. Plof neer op één van de vele loungebanken op het terras en geniet van een uitgebreide lunch, huisgemaakte cocktails, verschillende G&T’s of een culinair diner. Zomerse beats uit de speakers, uitzicht over het brede Noordzee strand, voeten in het zand op het beachterras – Beachclub The Sunset wordt niet voor niets het Ibiza van de Noordzee genoemd! Maar ook in de winter is het hier goed toeven. Nadat je uitgewaaid bent op het strand, warm je op bij de open haard met een verse kop koffie, warme chocolademelk of een huisgemaakte glühwein.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Veelgestelde vragen

Waar is restaurant The Sunset Ameland?

Restaurant The Sunset Ameland ligt aan de Oranjeweg nummer 61 in Hollum. 9161 CB is de postcode.

Kun je lunchen bij The Sunset Ameland?

Ja, The Sunset Ameland heeft een uitgebreide lunchkaart. Let wel op dat i.v.m. de corona maatregelen er alleen afgehaald of bezorgd wordt.

Wat staat er op het menu van The Sunset Ameland?

Als voorgerecht kun je genieten van soep, noedels, carpaccio, salade, zalm, kroketjes of vis. Als hoofdgerecht wordt onder andere fish & chips, zalmfilet, tongscharfilet, varkenshaas, wraps, burgers en biefstuk geserveerd. De dessertkaart is ook vrij uitgebreid met chocolademousse, ijs, shake, appeltaart, kokosmakroon, cake, koffie, thee en nog veel meer.

Ligt restaurant The Sunset Ameland aan het strand?

Ja, je kunt heerlijk lunchen of dineren met de (ondergaande) zon en strand op de achtergrond.

Kun je borrelen in restaurant The Sunset Ameland?

Ja, restaurant The Sunset Ameland heeft een borrelkaart. Let wel op, tijdens de periode met corona maatregelen is het café en terras beperkt of niet open.

Meer restaurants

Restaurant Nobel Ameland

Het restaurant is één van de beste restaurants van Ameland. Je kunt er heerlijk ontbijten, lunchen of dineren. De gepassioneerde keukenbrigade bereidt iedere dag de

Bekijken »