Restaurant Neighbours Ameland

Restaurant Neighbours Ameland

Strandweg 65b, 9164 KA Buren
3.5/5

In 2019 is het restaurant in een nieuwe jas gestoken. Ze heten je onveranderd graag welkom bij Neighbours Grill & Bites. Puur, eerlijk, van het eiland en een beetje anders. Ook dit seizoen hopen ze u weer met trots en passie een erg smakelijke belevenis te bezorgen. Geniet niet alleen van de heerlijkste gerechten en bijpassende dranken, maar voel jezelf ook op je gemak in het warme interieur van het robuuste doch vriendelijke restaurant.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Veelgestelde vragen

Waar ligt hotel Neighbours op Ameland?

Hotel Neighbours is gevestigd aan de strandweg 65 te Buren.

Wat staat er op het menu bij restaurant Neighbours op Ameland?

Restaurant Neighbours op Ameland heeft een uitgebreide dinerkaart. Zo kun je samen onder andere een portie garnalen, mozzarellasticks, carpaccion, zalm, onionrings, geitenkaas, nacho's of spareribs delen met elkaar. Kun je je eigen poké bowl samenstellen en staat er onder andere kip, lam, burgers, schnitzels, biefstukken, vis of een vegetarische maaltijd op het menu. Ook aan de kinderen wordt gedacht voor een passend kindermenu. Aan nagerechten ook geen gebrek. Verschillende soorten speciaal koffie's en zogenoemde afterbites zoals chocolade-ijs, sorbet of een cake.

Kun je ook lunchen bij restaurant Neighbours Ameland?

Jazeker, restaurant beschikt over een uitgebreide lunchkaart. In de coronatijd is het mogelijk om de lunch af te halen of laten bezorgen (op Ameland).

Meer restaurants

San Remo pizzeria Ameland

Gezelligheid, sfeervol dineren, vriendelijk personeel en heerlijke gerechten, dat is San Remo. Al jarenlang is de Pizzeria verbonden met Ameland. Een restaurant dat voldoende ruimte

Bekijken »